Ngjyra Zgjedhës Online Ngjyra

Këto mjete falas për t’u ngjyrosur në internet, Ju nuk keni nevojë ta instaloni këtë vetëm për të marrë një foto ose një skedar imazhi nga kompjuteri juaj lokal, smartphone, pasi të ngarkoni imazhin, do të merrni të dhënat e ngjyrave.

Zgjidhni ngjyrën dhe merrni kodin e ngjyrave RGB hex dhe kodin e ngjyrave HSV, Merrni ngjyrat HTML nga çdo imazh në të njëjtën mënyrë pasi ky mjet i thjeshtë online të gjeni lehtësisht kodet HTML me ngjyra për faqen tuaj të internetit duke përdorur zgjedhësin tonë të ngjyrave, tabelën e ngjyrave dhe emrat e ngjyrave HTML në në të njëjtën mënyrë si kodet me ngjyra Hex, vlerat RGB dhe HSL

Imazhi do të ngarkojë dhe ju mund të zgjidhni ngjyrën nga secila pikë e figurës. Kodi i ngjyrave i zgjedhur dhe i paracaktuar është lista më poshtë dhe Zgjidhni ngjyrën tuaj!

Ndani zgjedhësin tonë të ngjyrave më pas miqtë tuaj!

Check Your Image Color
Enter image name : You must insert 4 word


This "" graphic has 20 dominated colors, which include Pistachio Flour, Viridian Green, Ceylanite, Kettleman, Uniform Grey, Steel, Fern Frond, Tin, Celestial Dragon, Kuro Green, Chlorophyll, Dark Lime Green, Parakeet, Luscious Lime, Siskin Sprout, Ikkonzome Pink, Red Cedar, Lavender Pink, True Red, Byzantine. It makes so beautiful color combination inspired from this image.

Color data for:

ColorHexRGBName
#489000rgb (72, 144, 0)Pistachio Flour
#c0d8d8rgb (192, 216, 216)Viridian Green
#304818rgb (48, 72, 24)Ceylanite
#606060rgb (96, 96, 96)Kettleman
#a8a8a8rgb (168, 168, 168)Uniform Grey
#787878rgb (120, 120, 120)Steel
#607818rgb (96, 120, 24)Fern Frond
#909090rgb (144, 144, 144)Tin
#901860rgb (144, 24, 96)Celestial Dragon
#183018rgb (24, 48, 24)Kuro Green
#489018rgb (72, 144, 24)Chlorophyll
#78c000rgb (120, 192, 0)Dark Lime Green
#78a848rgb (120, 168, 72)Parakeet
#90a878rgb (144, 168, 120)Luscious Lime
#789030rgb (120, 144, 48)Siskin Sprout
#f09090rgb (240, 144, 144)Ikkonzome Pink
#d87878rgb (216, 120, 120)Red Cedar
#d890d8rgb (216, 144, 216)Lavender Pink
#c01830rgb (192, 24, 48)True Red
#c030a8rgb (192, 48, 168)Byzantine